Takläggare – Rope access – Papptak – Sedumtak – Takläggning Stockholm

När kan ni göra jobbet?

En vanlig fråga från människor, INNAN dom har accepterat vår offert är ”När kan ni göra jobbet? OM jag svarar ja..”

Det känns lite som att man försöker säga: ”Ge just mig förtur, så ger jag er jobb. Annars kan jag gå till vem som helst.”

Smart tänkt.. Pressa lite för att just du ska få ut en fördel! Det är dock lite ironiskt tycker vi, med tanke på att precis alla kunder gör samma sak. Och när vi får så många förfrågningar, för att vi är duktiga och gör bra jobb, att vi inte längre kan säga ”om max två veckor”, så börjar kunder välja andra firmor som kan det. Dom firmor som kan inom två veckor. Dom som kanske inte har kö för att dom INTE gör bra jobb. Det behöver inte alltid vara så givetvis.. men tänk efter.. Går du till den minst populära restaurangen i stan, eller går du till den som har kö? Köper du den minst köpta bilen eller köper du den mest populära för människor i din sits? Varför skiljer sig tak? Gör det det?

Självklart vill man inte vänta för länge när man har bestämt sig.. och du kanske skulle välja en lite mindre populär restaurang för att få komma in inom rimlig tid när du är hungrig. Du kanske skulle välja den lite mindre populära bilen för att få ner priset och få den levererad lite tidigare men när du har väntat i 20 år med en takomläggning och taket är viktigaste delen av ditt hus, det som håller resten i bra skick.. Varför inte ringa månaden innan..? låta det ta sin kötid och få det gjort av en riktigt duktig takläggare som verkligen satsar på hållbarhet? Eller varför inte ringa den populära takläggaren och fråga om dom kan lägga om ditt tak under vintern? Det skulle dels inte vara kö.. för ingen TROR att man kan lägga tak på vintern, det kan man, dels skulle du göra dem en tjänst för att alla takläggare har dåligt med jobb på vintern. Bästa takläggaren på kortast möjliga tid!

 

Leave a Reply